No niin projekti etenee hitaasti mutta varmasti.. Paljon on tapahtunut välissä.. Perheeseen saatiin uusi jäsen joka syntyi viime viikolla ja vanhaa taloa myydään edelleen.. Nyt on saatu sorvattua suunnitelijan kanssa alustavapohjapiirrustus joka pitää vielä tietysti hyväksyttää kaupungilla ennen virallistamista.. Liitän sen tähän kaikkien arvosteltavaksi :) Sitä väännettiin kauan ja hartaudella.. tavoitteena oli huoneet kaikille lapsille sekä varastotilaa eteiseen ja vanhempien makuuhuoneeseen.. lisäksi saunan piti olla tarpeeksi iso että sinne lauteet jollain tapaa kahtapuolin saataisiin mahtumaan. 

Tässä vaiheessa pitäisi lisäksi lyödä lukkoon keittiön altaan, pesukoneen, hellan ja jääkaapin/pakastimen paikka.. sitä varten ollaan menossa perjantaina domukseen tekemään jo tässä vaiheessa alustavaa suunnitelmaa jotta keittiötä ei tarvitse suunnitella kodinkoneiden ympärille.. Hella tulee ainakin siirtymään saarekkeesta "mantereelle" ja pöytäpintaa tulee lisää tämän hetkiseen piirrustukseen.. 

Jälleen kerran tässä vaiheessa suurimmaksi osaksi vain positiivista sanottavaa dekotalon toiminnasta.. Kaikki sujunut suht aikataulussa.. ainoastaan piirustussuunnittelijan(vai miksi sitä sanotaan:) kanssa meni vähän aikaa kun ensimmäisiin vedoksiin tuli paljonkin muutoksia joihin ei tullu vastausta viikkoon.. tänään kun soittelin siihen suuntaan niin saman tien laittoi kyllä muutoskuvat tulemaan sähköpostiin.. 

Mutta tässä alustava pohjapiirrustus.. toivottavasti ei liikaa tarvitse lähteä muuttamaan virastossa esittelyn jälkeen:)

 

pohjakuva-normal.jpg